Let hjemmesideløsning

”Den lille lette” hjemmesideløsningen er for dig der har et firma og ønsker at markedsføre det på den bedst mulige måde. Sammenlignet med andre medier er hjemmesider en mere effektiv og billigere form for markedsføring.

Hjemmesider er tilgængelige for alle og er interaktive (brugeren bestemmer selv hvad de vil inde på siden, og hvor lang tid de vil bruge på den).

Den lille lette er for dig der ønsker en professionel og fuld funktionel hjemmeside, uden at være nødt til at give imellem 20.000 og 30.000 kr. som en almindelig hjemmesideløsning normalt koster.

Denne pakke giver en personlig og professionel hjemmeside. Hjemmesiden bliver udført i stilfuldt design og bliver sat op så den er nem at navigere rundt på – samtidig med at den bliver nem at finde for jeres kunder, gennem søgemaskinerne.

Med den lille lette hjemmesideløsning får du en hjemmeside med op til 5 forskellige sider. Indholdet på de 5 sider kan variere fra virksomhed til virksomhed, men generelt er det en god ide at opbygge sin side ud fra nogle faste oplysninger. Vi foreslår en forside, en profilside, en kontaktside, en referenceside og en kompetenceside.

Arbejdsfordelingen

Hjemmesideløsningen ”Den lille lette” hedder sådan fordi det er en lille let løsning for kunden. Med denne løsning får kunden en fuld funktionel hjemmeside med minimal arbejdsindsats.
Med denne løsning står DynamicIT for:

Du skal derfor selv kun:

* Vi kan også stå for at skive indhold og få skaffet billeder til hjemmesiden, men dette er en yderligere service iforhold til hjemmesideløsningen Den Lille Lette.

Se eksempler på hjemmesideløsninger fra den lille lette eller kontakt os via vores kontatside for yderligere information og priser.